but never too much

Too Sweet

Too Sweet

Üdvözöllek a csillámos forgatagban!

2016. március 07. - Lillabella Leila

 

Gyereknevelés, tudatos táplálkozás, mozgás, alkotás és mindezek eszményi összegyúrása pihe-puha, rózsaszín - néhol csillogós - de mindenképpen valószerű álomképekké. Ezek töltik ki kesze-kusza mindennapjainkat, ahol a mosogató mindig teli, az ebéd mindjárt kész, a citrom a fán terem, a Dédipapa pedig néha oroszul beszél.

Itt keveredik az ayurveda, az akadémikus orvoslással, tarkítva a legkülönfélébb alternatív megoldásokkal, négy generációval egy egészen jókedvű egyveleggé, hogy aztán a gyakorlatban egy meglepően jól működő forgataggá álljon össze.

Írok arról, ami éppen gyerekeket foglalkoztatja, vagy engem a gyerekek miatt. Megosztom a jól bevált recepteket, és azokat, amiket Mamika egyfolytában újít. Elmesélem mit varrok, festek, rajzolok, alkotok és azt, hogy milyen mozgás tölt fel éppen.

Nézz körül és merülj el egy négygenerációs ház falai között kibontakozó zsongásban!

A bejegyzés trackback címe:

https://toosweet.blog.hu/api/trackback/id/tr428451756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása